Ripsien ja kulmien värjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa arkeasi. Väri kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Oikein muotoillut ja värjätyt kulmakarvat kohottavat ja kehystävät kasvojen ilmettä.

Ripsien kestotaivutus

Vaihtoehto ripsienpidennyksille! Dollys lash -kestotaivutus on kestotaivutus, joka mullistaa käsityksesi ripsipermanenteista! Dollysillä ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja katse avoimelta!

Klassiset ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla liimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen.

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Huoltoväli 3-4 vko.

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading-toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblading-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat.