Rentouttava VANILJA–MONOÏ vartalohoito

Bernard Cassieren eksoottinen vartalohoito tarjoaa arjen kiireeseen ja kaukokaipuun hoitoon rentouttavan hemmotteluhetken ja tuulahduksen Tahitin eksotiikkaa: vartalohoidon vaikuttaviksi aineiksi on valittu Tahitin Monoï-öljy sekä pehmeä vanilja.

Hemmotteluhoito sisältää trooppisen kuorinta-aineen, jonka vaikuttavina aineina ovat merisuola, kookoksen kuorijauhe ja Bora Boran valkoinen rantahiekka sekä sulavan pehmeän hierontavoiteen, jossa yhdistyvät Tahitin Monoï-öljy, kookos-öljy sekä Tahitin vaniljauute. Loppuvoiteena käytettävä Vanilja-Monoï vartalovoide jättää iholle kauniin helmiäishohteen.

Puhdistava VIHREÄ TEE Detox vartalohoito

Kokonaisvaltainen Vihreä tee vartalohoito on kuin raikas tuulahdus elinvoimaa, joka vie Sinut kauas kaupungista ja lisää kehoon tasapainoa ja tuo energiaa uuteen päivään.

Hoito sisältää ihoa pehmentävän vihreä tee kokovartalokuorinnan, nestettä ja kuona-aineita poistavan muta-merileväkääreen sekä loppuvoiteena superkosteuttavan vihreä tee vartalomoussen. Hoidon erikoisuutena on BC:n detox -hierontakupit, jotka tehostavat hoidon puhdistavaa vaikutusta. Öljyllä tehty liukukuppauksen tuoma alipaine auttaa lievittämään lihasjännitystä sekä auttaa myös selluliittiin ja turvotukseen. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa. 

Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja, vahvistaa kehon luonnollista immuniteettia ja sillä on paljon hyviä hyötyjä koko kehon terveyden ylläpitoon!

Mausteinen Slimming- hoito

Tämän hoidon jälkeen voit mitata jopa senttien hävinneen! Hoito on kehitetty selluliitin ja ns. appelsiini-ihon hoitoon. Mausteinen Slimming- hoito tehdään vyötäröstä alaspäin ns. täsmähoitona. Hoito voidaan tehdä myös kokovartalohoitona. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, esim. 5-7 hoidon sarjana, 1-2 krt/vko.